Hans Bemelmans

Zondagochtend 7 april bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat Hans Bemelmans plotseling aan een hartaanval is overleden tijdens zijn verblijf in Cambodja, een plek waar hij zich vol overgave en enthousiasme inzette voor onder andere het EPYC-project van Tree for Hope.

Hans was als vriend, vaste adviseur en coördinator ter plaatse enorm bevlogen en betrokken bij de stichting en steeds bezig met nieuwe ideeën. Eén daarvan werd vorige week nog gerealiseerd; een project waarin Hans samen werkte met fotograaf Kars Tuinder. Kars deelde tijdens zijn verblijf een kamer met de studenten waardoor hij de kans kreeg het dagelijkse leven vast te leggen. Gezien Hans’ enorme betrokkenheid bij dit EPYC Project, delen we ter nagedachtenis aan hem deze foto’s met jullie.

 

Wij wensen alle familie en vrienden heel veel sterkte, liefde en kracht.
Bestuur en vrijwilligers Tree for Hope.

 

Contact

We zijn altijd geïnteresseerd in suggesties en ideeën. Ook zoeken wij mensen die belangstelling hebben , ons totaal onbezoldigd te helpen in onze projecten. Neem contact met ons op of stuur ons een bericht.