In gesprek met Hans Bosch | Deel 1
[Engels ondertiteld]

Vlak voor het overlijden van Hans Bosch is ons de gelegenheid gegund een documentaire in tweeluik samen te stellen over het werk van Hans voor de stichting.

In deze documentaire, deel 1, vertelt Hans over de stichting, hoe deze tot stand kwam, welke projecten er gerealiseerd zijn en hoe de toekomst van Tree for Hope er uit ziet. Het gesprek vond plaats op 18 december 2021. Hans heeft het eindresultaat nog gezien.

We hebben hem beloofd dit zoveel mogelijk te delen. Dat doen we met grote dankbaarheid voor alles wat Hans betekend en nagelaten heeft.

 

Contact

We zijn altijd geïnteresseerd in suggesties en ideeën. Ook zoeken wij mensen die belangstelling hebben , ons totaal onbezoldigd te helpen in onze projecten. Neem contact met ons op of stuur ons een bericht.